Onze cliënten: Zie ook reviews Google.


Ik heb al maanden last van mijn linker hamstring, na veel pijn en meerdere bezoeken aan de fysiotherapeut kwam ik op advies van een collega bij Dé-Fit terecht. Zij hadden al vrij snel de klacht gevonden en wisten precies hoe deze klacht te behandelen. Het resultaat was verbluffend, tijdens de massage voelde ik de desbetreffende spier al loskomen. Het was even pijnlijk maar na de eerste behandeling was ik vrijwel van mijn klacht af. Ben nu ondertussen vaker geweest en geheel klachtenvrij. Als actieve sporter ga ik nu maandelijks. Wat een verschil.. 

Mevr. A Weestra 36 jaar Dé-Fit heeft mij zeer goed geholpen om van mijn pijnlijke borstklacht af te komen. Ik had al ruim drie jaar last van een drukkende en zeurende pijn naast mijn linker borstbeen. De huisarts gaf aan dat het waarschijnlijk het syndroom van Tietze was en hier weinig aan te doen is. Gelukkig kwam ik bij Dé-Fit terecht en wisten zij de klacht perfect te behandelen. Na een eerste massage behandeling was ik vrijwel geheel van mijn klacht af. Na een tweede massage behandeling ben ik geheel klachtenvrij. Ik kan weer fietsen en sporten zonder pijn. Werkelijk fantastisch!

AstridFantastische massage gehad; ongekend goed! Zeer kundig personeel, prettige ruimtes. Ik kom hier al langere tijd; massages zoals ze hier gegeven worden tref je niet vaak! Alle disciplines hebben ze in huis,;een aanrader.

Hildegard Camps


Je hebt massages en massages. Je hebt de "aaiers" best lekker maar daar schiet je fysiek niets mee op. Bij Desiree (Dé-Fit) is dat toch echt anders. Zij pakt al je spiergroepen en pijnpunten heel grondig aan. Alles is weer soepel en los na een behandeling. Echt een aanrader.

Marita van den Berg


Hele goede massages, die mijn lichaam als weldaad ervaart. Ontspanning, klachten lossen op, kennis en 'know how' vallen samen op deze mooie plek. Lieve mensen met veel hart voor het echte masseren!

Maris van Venrooij


Ik ga al jaren naar Dé-Fit toe. Altijd super goede (sport)massages. Désirée en haar team hebben zoveel feeling voor het vak. Kan het iedereen aanbevelen.

Frank Volmer


Iedere maand ga ik naar Desiree Hartog (De-Fit) voor een fantastische (sport)massage gecombineerd met af en toe shiatsu om blessures buiten de deur te houden. Bevalt mij heel goed...Een aanrader.

Madelon Koning


Dé-Fit heeft mij volledig van m'n schouderklachten als gevolg van m'n nekhernia afgekregen en houdt mij fit zodat ik blessurevrij kan blijven voetballen! Deze oudere sporter kan niet meer zonder!

Bart van Wegen


Elke massage een top ervaring. Gedegen vakkennis wordt ingezet om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Een absolute aanrader. 

Amerenske van Scherpenzeel 


Bij De-Fit krijg je een zeer professionele massage. Na meerdere behandelingen merk je een enorm verschil en voel je jezelf veel beter.

Christian de Jong


Desiré is een vakvrouw die heel erg goed haar massage aanpast op de klachten die je hebt en ook andere pijnpunten moeiteloos weet te vinden en te behandelen.

Johan Bouwma


Wat kan je hiervan opknappen en heerlijk ontspannen.

Barbara Groot


Supergoede massage gehad van Tjeerd. Was mn afspraak vergeten maar had me een nieuwe datum voorgesteld. Super service!

Ben van der Veen


Absoluut de nummer 1 topper.

Ga maandelijks voor het normale 'onderhoud', maar zeker ter preventie van blessures met sporten...

Vooral de eigenaresse is een vak-vrouw pur sang.

Johan


Vanwege aanhoudende nek- en rugklachten ben ik op advies van een vriendin naar Dé-fit geweest. Wat een verbetering....direct voelbaar! Had ik dit maar eerder ontdekt, denk je dan. Meteen weer een afspraak gemaakt en straks lekker 1 keer per maand preventief.. kijk er nu al naar uit..

Patricia Kosterman


Dé-Fit Massagetherapie
Drieklinken 28
3972 ED, Driebergen-Rijsenburg

Tel: 0343-512172
praktijk@defit.nl

maandag t/m vrijdag van 07.50 uur t/m 22.15 uur

Ons team van Sportmasseurs en Massagetherapeuten staat voor u klaar!
Fantastische massage gehad; ongekend goed! Zeer kundig personeel, prettige ruimtes. Ik kom hier al langere tijd; massages zoals ze hier gegeven worden tref je niet vaak! Alle disciplines hebben ze in huis; een aanrader.

Hele goede massages, die mijn lichaam als weldaad ervaart. Ontspanning, klachten lossen op, kennis en 'know how' vallen samen op deze mooie plek. Lieve mensen met veel hart voor het echte masseren!

Rating:

No Rating Found

Stacks Image 103_8

Privacy Policy Cliënten
Drieklinken 28 | 3972 ED Driebergen-Rijsenburg
Tel: 0343-512172 | praktijk@defit.nl | maandag t/m vrijdag van  07.50 uur t/m 22.15 uur

Drieklinken 28 | 3972 ED Driebergen-Rijsenburg
Tel: 0343-512172 | praktijk@defit.nl
ma t/m vr 07.50 uur t/m 22.15 uur