Sportmassage
Sportmassage is een stevige massagevorm die op de spieren gericht is. Er worden diverse massagetechnieken gebruikt waaronder knedingen, effleurages (strijkingen) en fricties (diepe massages) om de spieren te ontdoen van afvalstoffen. De spierspanning neemt hierdoor af, de circulatie verbetert en de spieren voelen soepeler en meer ontspannen aan.

Sportmassage heeft een preventieve werking en zorgt voor een sneller herstel na het sporten of lichamelijke arbeid. Het is geschikt voor mensen die door stress of een verkeerde houding last hebben van spanning, vermoeidheid of stijfheid. Bij rug-, nek- en schouderklachten of hoofdpijn/ migraine is een goede massage aan te bevelen.

De behandeling
Tijdens de massage voelt de masseur al snel waar de problemen zitten. Door stijfheid of verkramping van de spieren kan er een opeenhoping van afvalstoffen ontstaan wat voelbaar is als verharding en een soort spierknopen. Deze plekken worden dan ook grondig gemasseerd. Iedere spier van uw lichaam wordt als het ware schoongemaakt en los gekneed waardoor stijf- en stramheid verdwijnt. Uw spieren zullen weer soepel en ontspannen gaan aanvoelen en uiteindelijk zal de spierconditie verbeteren. Ook krijgt u advies mee voor het verbeteren van de lichaamshouding in de vorm van rekoefeningen of spierversterkende oefeningen.

Na afloop van de behandeling is het belangrijk om voldoende water te drinken, zodat de losgemaakte afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

De behandeling werkt behoorlijk door. In de twee dagen na de massage kan men nog lichte spierpijn of vermoeidheid ervaren, daarna is het effect optimaal.

Als de ergste klachten verholpen zijn is het raadzaam om één keer per maand een massage te ondergaan als lichaamsonderhoud.

Zo werkt u preventief en zult u klachtvrij door het leven gaan!

Dé-Fit Massagetherapie
Drieklinken 28
3972 ED, Driebergen-Rijsenburg

Tel: 0343-512172
praktijk@defit.nl

maandag t/m vrijdag van 07.50 uur t/m 22.15 uur

Ons team van Sportmasseurs en Massagetherapeuten staat voor u klaar!
Fantastische massage gehad; ongekend goed! Zeer kundig personeel, prettige ruimtes. Ik kom hier al langere tijd; massages zoals ze hier gegeven worden tref je niet vaak! Alle disciplines hebben ze in huis; een aanrader.

Hele goede massages, die mijn lichaam als weldaad ervaart. Ontspanning, klachten lossen op, kennis en 'know how' vallen samen op deze mooie plek. Lieve mensen met veel hart voor het echte masseren!

Stacks Image 103_8

Privacy Policy Cliënten
Drieklinken 28 | 3972 ED Driebergen-Rijsenburg
Tel: 0343-512172 | praktijk@defit.nl | maandag t/m vrijdag van  07.50 uur t/m 22.15 uur

Drieklinken 28 | 3972 ED Driebergen-Rijsenburg
Tel: 0343-512172 | praktijk@defit.nl
ma t/m vr 07.50 uur t/m 22.15 uur