Ontspanningsmassage
Deze massage is vooral rustgevend, ontspannend en bevordert mentaal en fysiek herstel. Met behulp van een natuurlijke, plantaardige olie (met eventueel een toegevoegde etherische olie) om de massage te ondersteunen wordt er direct op de huid gemasseerd. Bij deze massagevorm werken we op huidniveau. Bij sportmassage wordt er meer gewerkt op spierniveau.

De behandeling
Ontspanningsmassages kunnen zowel op de nek, schouder en rug, als ook over het gehele lichaam gegeven worden.

Tijdens de massage wordt voornamelijk gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken, zoals klassieke massage, energetische massage en holistische pulsing. Het lichaam wordt door deze massagevorm aangezet om aanwezige spanningen los te laten. Hierdoor zal de doorbloeding in het lichaam verbeteren.

Door het effect van een ontspanningsmassage zal ook de vochthuishouding worden gestimuleerd, zodat afvalstoffen afgevoerd worden en herstel plaatsvindt.

U ligt op een heerlijk voorverwarmde massagebank en indien gewenst kunt u luisteren naar rustgevende achtergrondmuziek. U kunt ook zelf een cd meenemen.

Een ontspanningsmassage is een weldaad voor het lichaam!!!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Dé-Fit Massagetherapie
Drieklinken 28
3972 ED, Driebergen-Rijsenburg

Tel: 0343-512172
praktijk@defit.nl

maandag t/m vrijdag van 07.50 uur t/m 22.15 uur

Ons team van Sportmasseurs en Massagetherapeuten staat voor u klaar!
Fantastische massage gehad; ongekend goed! Zeer kundig personeel, prettige ruimtes. Ik kom hier al langere tijd; massages zoals ze hier gegeven worden tref je niet vaak! Alle disciplines hebben ze in huis; een aanrader.

Hele goede massages, die mijn lichaam als weldaad ervaart. Ontspanning, klachten lossen op, kennis en 'know how' vallen samen op deze mooie plek. Lieve mensen met veel hart voor het echte masseren!

Stacks Image 103_8

Privacy Policy Cliënten
Drieklinken 28 | 3972 ED Driebergen-Rijsenburg
Tel: 0343-512172 | praktijk@defit.nl | maandag t/m vrijdag van  07.50 uur t/m 22.15 uur

Drieklinken 28 | 3972 ED Driebergen-Rijsenburg
Tel: 0343-512172 | praktijk@defit.nl
ma t/m vr 07.50 uur t/m 22.15 uur