Onderhoudsmassage
Onderhoudsmassage is een massagebehandeling, opgebouwd uit een combinatie van sportmassage, ontspanningsmassage, bindweefselmassage en diverse massagetechnieken.

Deze massagevorm is zeer geschikt voor mensen van middelbare leeftijd en ouder bij wie de bewegingsvrijheid afneemt en stijf- en stramheid een rol gaat spelen.

Bij ouderdomsklachten zoals hierboven zegt men vaak: “dat hoort bij uw leeftijd”. Hier zijn wij het niet mee eens. Wanneer u door regelmatige onderhoudsmassages uw lichaam door ons laat bijhouden zult u merken, dat u veel vooruitgang kunt boeken en redelijk klachtenvrij door het leven kunt gaan.

De behandeling
We beginnen met het afnemen van een anamnese (een intakegesprek, naast uw contactgegevens kijken we naar uw algehele gezondheid zowel fysiek als mentaal, eventuele klachten, blessures en/of trauma’s ). Vervolgens een inspectie van het lichaam. Hierbij letten we op uw totale houding, op eventuele scheefstand van het bekken en uw beweeglijkheid.

Daarna gaan we aan de slag en kunnen we door middel van diverse massagetechnieken precies voelen waar zich in het lichaam problemen voordoen. Bijvoorbeeld spierknopen of verhardingen.

Door de jaren heen zitten de spieren vol met opgebouwde afvalstoffen. Door letterlijk de spieren weer schoon te maken en deze weer zacht en soepel te kneden, zult u merken dat stijf- en stramheid verdwijnt.

Het gaat redelijk snel: na een aantal massages zijn de blokkades, spierknopen en verhardingen en andere klachten al aardig verdwenen. Hierna raden wij aan om 1 keer per onderhoudsmassages te gaan doen.

Door de regelmatige massages gaat de spierconditie vooruit en raken de pezen beter doorbloed. Als de spieren helemaal los en schoon zijn vergroot dit uw beweeglijkheid en uw gevoel van welbevinden. Doordat uw lichaam beter aanvoelt krijgt u vanzelf meer zin om te bewegen! Zo doorbreken we de vicieuze cirkel.

Oudere mensen die veel bewegen zijn mentaal ook fitter, blijkt uit onderzoek van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Dit komt doordat zenuwbundels in hun hersenen beter op peil blijven.

Doorbloeding wordt het “sleutelwoord” van de toekomst. Massage is een directe investering in uw gezondheid!

Gun uzelf één onderhoudsmassage per maand en u zult merken, dat er een hele nieuwe wereld voor u open gaat!

Dé-Fit Massagetherapie
Drieklinken 28
3972 ED, Driebergen-Rijsenburg

Tel: 0343-512172
praktijk@defit.nl

maandag t/m vrijdag van 07.50 uur t/m 22.15 uur

Ons team van Sportmasseurs en Massagetherapeuten staat voor u klaar!
Fantastische massage gehad; ongekend goed! Zeer kundig personeel, prettige ruimtes. Ik kom hier al langere tijd; massages zoals ze hier gegeven worden tref je niet vaak! Alle disciplines hebben ze in huis; een aanrader.

Hele goede massages, die mijn lichaam als weldaad ervaart. Ontspanning, klachten lossen op, kennis en 'know how' vallen samen op deze mooie plek. Lieve mensen met veel hart voor het echte masseren!

Stacks Image 103_8

Privacy Policy Cliënten
Drieklinken 28 | 3972 ED Driebergen-Rijsenburg
Tel: 0343-512172 | praktijk@defit.nl | maandag t/m vrijdag van  07.50 uur t/m 22.15 uur

Drieklinken 28 | 3972 ED Driebergen-Rijsenburg
Tel: 0343-512172 | praktijk@defit.nl
ma t/m vr 07.50 uur t/m 22.15 uur